客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Tweepersoonskamer comfort met douche

De tweepersoons kamers zijn ruim, modern en comfortabel. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, televisie, radio, boxspring bedden en telefoon met directe buitenlijn. Een extra luxe van Hotel Prinsen is dat u overal in het hotel draadloos kan internetten.

23,75

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Kleine tweepersoonskamer comfort met douche

Deze kleine standaard kamer is voorzien van een twijfelaar, telefoon, televisie, draadloos internet, radio en bureau. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet. Het maximaal aantal personen voor deze kamer is twee personen.

25,65

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met bad

De tweepersoons kamers zijn ruim, modern en comfortabel. De kamers zijn voorzien van badkamer met bad en toilet, televisie, radio, boxspring bedden en telefoon met directe buitenlijn. Een extra luxe van Hotel Prinsen is dat u overal in het hotel draadloos kan internetten.

28,03

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Driepersoonskamer comfort met douche

De driepersoons kamer is ruim, modern en comfortabel. De kamer is voorzien van badkamer met douche en toilet, televisie, radio, boxspring bedden en telefoon met directe buitenlijn. Een extra luxe van Hotel Prinsen is dat u overal in het hotel draadloos kan internetten.

28,50

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Familiekamer comfort

De vierpersoons familiekamers zijn ruim, modern en comfortabel. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, televisie, radio, boxspring bedden en telefoon met directe buitenlijn. Een extra luxe van Hotel Prinsen is dat u overal in het hotel draadloos kan internetten.

30,88

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Luxe tweepersoonskamer

De luxe tweepersoonskamer is ruim, modern en comfortabel. De suite is voorzien van badkamer met bad & douche, televisie, radio, boxspring bedden en telefoon met directe buitenlijn. Een extra luxe van Hotel Prinsen is dat u overal in het hotel draadloos kan internetten.

33,25

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。