Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Vlijmen

Zoekt u een multifunctionele vergaderlocatie in Vlijmen? Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen beschikt over vier multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit van 250 personen en een enthousiast team dat voor u klaar staat. Voor iedere gelegenheid is er een passende vergaderzaal. Het beschikt over een ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten. Ook voor een zakelijke overnachting in Vlijmen kunt u bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen terecht.

Doeltreffend vergaderen

De verschillende vergaderruimtes bieden het ideale verblijf voor elke zakelijke bijeenkomst in Vlijmen. Alle vergaderzalen beschikken over gratis WiFi, moderne audiovisuele apparatuur, veelzijdige zaalindeling en hebben een capaciteit van maximaal 250 personen. Uw gasten kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid. Daarbij is Hotel-Restaurant Prinsen goed bereikbaar vanaf de snelweg. Onze vergaderruimtes in Vlijmen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Aanvullende mogelijkheden

Ook voor inspirerende teambuilding activiteiten bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een rondvaart over de Binnendieze of ga voor een rondleiding met gids door Heusden. Daarnaast zijn er vele arrangementen beschikbaar om uw bijeenkomst zo compleet mogelijk te maken. Zo heeft u de mogelijkheid tot een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie aangevuld met lunch en/of diner.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

4 multifunctionele vergaderzalen tot 250 personen - 29 hotelkamers

 

Theater

Tot 100 personen

Cabaret

Tot 100 personen

School

Tot 120 personen

U-vorm

Tot 76 personen

Carré

Tot 80 personen

Diner

Tot 120 personen

Receptie

Tot 250 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Prinsen worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Rondvaart door de Binnendieze
 • Rondleiding met gids door vestingsstadje Heusden
 • Stedenbezoek 's-Hertogenbosch

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.